Microsoft Office 365

Office 365 Education

Blijf in verbinding met uw leercommunity. Vereenvoudig met krachtige communicatieprogramma's de manier waarop u samenwerkt.

Gratis e-mail, sites, documenten online bewerken en opslaan, chatberichten en videovergaderingen voor de medewerkers, faculteit en studenten.

Breng mensen met elkaar in contact.

U kunt via een universeel visitekaartje waarmee SharePoint-, Facebook- en LinkedIn-updates worden samengebracht, mensen nog gemakkelijker met elkaar in contact brengen en met een enkele muisklik een chatbericht versturen, iemand bellen of gaan videochatten.

Online documenten opslaan.

Bied iedereen in uw organisatie door IT beheerde online-opslag met OneDrive voor Bedrijven. Sla documenten op in de cloud en deel deze met anderen, zelfs buiten uw organisatie.

Houd vergaderingen met meerdere partijen.

U kunt overal samenwerken door middel van vergaderingen met geavanceerd delen en het maken van notities en aantekeningen.

Help uw gegevens beveiligen.

Zorg voor gemoedsrust met een serviceovereenkomst die 99,9% van de tijd operationeel is, continue back-ups van gegevens, betrouwbaar herstel na noodgevallen, wereldwijd redundante datacentrums en geen scans van e-mail of bestanden voor reclamedoeleinden.

MS Word MS Excel MS Powerpoint MS Outlook MS Onenote MS Publisher MS Access


Meer weten over Microsoft Office 365 for education? Klik hier...