Wat is het SchoolCentral?

Wat is SchoolCentral?

SchoolCentral is een invoer systeem voor het eenvoudig invullen van uw schoolsite. Zelfs zonder uitgebreide training vind de leerkracht haar weg.

Alles op dezelfde plek invoeren en SchoolCentral plaatst het automatisch op de juiste plek op de schoolsite. Daarbij is het super gebruiksvriendelijk;  zelfs als je niet handig bent met de computer biedt SchoolCentral de uitkomst. Zonder complexiteit en overbodige features. Het bespaart een hoop tijd.

Als leerkracht of ICT-er hoef je niet meer na te denken over pagina’s maken, foto’s verkleinen en hoe je een tekst moet opmaken. Invoeren van groepsinfo zoals nieuws, foto’s en video’s is een fluitje van een cent mede dankzij de vaste plekken waar de informatie altijd netjes komt te staan.

Enige jaren concentreren wij ons op het bouwen van schoolwebsites. We merkten dat scholen liever de focus op lesgeven houden dan zich bezig te houden met tijdrovende website technische rompslomp. 

Daarom besloten we om een eenvoudig pakket te gaan ontwikkelen dat exact doet wat het voor de school moet doen. Namelijk eenvoudig de website voorzien van informatie, vanuit de gedachte van de school zonder dat het je veel tijd kost en ingewikkelde technische website kennis nodig hebt.