interSchools Werkwijze

interSchools Werkwijze

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten. U kunt ons altijd bellen of mailen voor vragen en support

U een schoolsite te bieden die u zelf kunt beheren doormiddel van ons krachtige CMS systeem gecombineerd met het Schoolcentral systeem. Wij ontwerpen en bouwen de site voor u en vullen de site met uw content. U kunt uw site bijwerken waar en wanneer u maar wilt! 

Offerte

Een offerte voor een schoolsite, wordt binnen 24 uur na uw aanvraag toegezonden. Hier in staat duidelijk omschreven wat wij u kunnen bieden en welke prijzen wij hanteren. Eventuele meerwerk prijzen staan hier in duidelijk vermeld. Wij werken uitsluitend met vaste prijzen zodat u geen verassingen heeft achteraf. Wij proberen alles zo transparant mogelijk te houden en alle informatie in duidelijke taal te omschrijven zodat het voor iedereen te begrijpen is. Geen vakjargon. 
  

Telefonisch contact

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten. Wij bellen geïnteresseerden altijd op om de wensen te bespreken en in kaart te brengen. Nazorg en support verloopt telefonisch of per email.  

Logo en vormgeving

Indien gewenst ontwerpen wij voor u een professioneel logo. Aan de hand van uw kenbaar gemaakte stijl en kleuren gaan wij uw logo en vormgeving ontwerpen. Wanneer wij een opzet hebben gemaakt sturen wij deze als afbeelding naar u per email zodat u dit kunt zien en eventueel correcties hierop dan terug mailen. 

Programmeren van de site

Wanneer u een akkoord op de vormgeving heeft gegeven gaan wij de site programmeren en plaatsen op een verborgen subadres. Wij delen de site vervolgens in met de benodigde pagina’s.

De site voorzien van content

De site wordt aansluitend voorzien van uw content en netjes ingedeeld en uitgelijnd. Ook zorgen wij voor een mooie styling en maken wij de pagina’s grafisch interessant daar waar nodig. 

Preview op subadres en oplevering op domeinnaam

Wanneer de site door ons is opgebouwd en ingevuld sturen wij u het subadres waar de site te bekijken is. U kunt dan de site doorlopen en eventuele correcties per email doorgeven. Wanneer de site helemaal naar wens is plaatsen wij uw site op uw domeinnaam.

Nazorg en support

Wanneer u vragen heeft of u heeft hulp nodig bij het gebruik van de cms of SchoolCentral dan kunt u altijd op onze hulp rekenen. U kunt ons voor support bellen of mailen.

Een schoolsite via Interschools

Uw website wordt gemaakt via ons geavanceerde CMS- systeem. Hiermee zijn ook de websites voor onze andere klanten gemaakt. Om de hoogste kwaliteit te bieden worden de interSchools sites altijd gehost op onze speciaal hiervoor ingerichte webservers.